Sales

Inside sales engineer

Hybrid
2 Jaar ervaring
32-40 uur

We zijn op zoek naar een nieuwe collega! ROMYNOX is internationale toeleverancier van componenten en systemen voor de (bio)farmaceutische industrie. Op dit moment zijn we met een team van 25 man. Door de groei die we doormaken zijn we op zoek naar een inside sales engineer met technische kennis (32 tot 40 uur). Krijg je energie van waarde creëren en het helpen van klanten? En werk je graag in een team? Dan is dit de perfecte job voor jou!

Je weet bij ons goed wie jouw collega's zijn en zal jezelf al snel onderdeel van het team voelen. Dit zorgt ervoor dat de sfeer op kantoor informeel en ontspannen is.

Samen werken we hard aan de toekomst van Romynox. We zijn constant aan het verbeteren en vernieuwen, want het is nooit af. Iedereen kan hierbij zijn eigen krachten gebruiken en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Initiatief nemen wordt erg gewaardeerd; je krijgt de tijd en middelen om jouw ideeën uit te werken, te testen en te realiseren.

Romynox is een jonge, innovatieve en flexibele werkgever waar plezier hebben in je werk belangrijk is. Dit zie je dan ook overal binnen ons bedrijf terug. Flexibele werktijden, moderne (thuis)werkplekken, mogelijkheden tot ontwikkeling, borrels,teamdagen; werkplezier staat centraal. Ons nieuwe, duurzame pand, zal hier zeker bij gaan helpen. Met onder andere zeer moderne werkplekken, een uitgebreide leisure ruimte en een kleine sportschool dragen daaraan bij.

Waar ben jij mee bezig bij ROMYNOX?

Je verbreedt jouw kennis van de processen en behoeften van onze klant en draagt je steentje bij met je eigen ervaring, zodat we met ROMYNOX van meerwaarde kunnen zijn en we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Je onderhoudt proactief contact met klanten over het gebruik van onze geleverde producten en diensten. Je helpt de klant met (aan)vragen via de telefoon en mail, waarbij je meedenkt, adviseert en probeert te ontzorgen. Hierbij houd je altijd rekening met de wensen, eisen en mogelijkheden. Je hebt een actieve rol in de relatie met onze leveranciers en draagt bij aan verbeteringen van de geleverde producten en diensten.

Jouw werkweek ziet er als volgt uit:

Je bent met name bezig met (aan)vragen van klanten en contact hierover
onderhouden. Je hebt een actieve rol in het onderhouden van de relatie met onze klanten en zorgt ervoor dat we ze op de best mogelijke manier helpen. Je helpt jouw collega’s van sales waar nodig en zorgt er in teamverband voor dat we van meerwaarde zijn voor onze klanten. Ook onderhoud je contact met onze
leveranciers en zorg je dat de offertes en orders zo goed mogelijk door de
organisatie lopen, zodat niemand voor verassingen komt te staan.

Functie eisen:

  • Minimaal een afgeronde technische MBO studie of een opleiding die gelijkwaardig is
  • Door kennis en ervaring, werk en denk je op HBO niveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een technisch commerciële relevantie omgeving
  • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld
  • Goede kennis van de Engelse taal in spreken en schrijven
  • Je kan goed functioneren in een groep
  • Je bent gedreven om die extra stap te zetten en het verschil te maken in onze markt

Wat wij bieden

  • We bieden je bij aanvang een jaarcontract voor 32 tot 40 uur per week, afhankelijk van je ervaringen en natuurlijk eigen gedachten hierover. Sowieso wordt een tijdelijk contract na afloop, en tevredenheid van beide kanten, omgezet in een vast contract. Mocht je de wens hebben om minder dan 32 uur te werken dan is dat bespreekbaar.
  • Het salaris behorende bij deze functie is € 3.000,- tot € 4.400,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van opleiding en werkervaring).
  • De werkdagen zijn in overleg en thuiswerken is (deels) mogelijk, al hanteren we voor deze functie een minimum van 60% van je tijd op kantoor. Meer tijd doorbrengen op kantoor is natuurlijk mogelijk een heeft onze voorkeur. Wij verzorgen indien nodig een ingerichte thuiswerkplek passend bij je functie.
  • Een moderne, flexibel in te richten pensioenregeling die betaald wordt door de werkgever.
  • Je ontvangt jaarlijkse winstuitkering gebaseerd op de bedrijfsresultaten.

Solliciteer op deze functie

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct via onderstaand formulier.

Sales

Inside Sales Engineer

    Door op solliciteren te klikken geef je ons toestemming om contact met je op te nemen en ga je akkoord met onze Privacybeleid.

    Contract type

    Fulltime

    Locatie

    Nootdorp (NL)

    Werkplek

    Hybride

    Vakgebied

    Sales